Hozzávalók:
• 2 bögre cukor
• 4 tojás
• 1 kiskanál szódabikarbóna
• 1 kiskanál fahéj
• mazsola (fakultativ)
• 800 gramm reszelt alma
• 2 és fél bögre liszt
Tetejére: csoki- vagy mogyorókrém(legutóbb karamellkrémmel készítettem...ajánlom!)
Elkeszítés:
Az első 4 (5) összetevőt jól összekevered, utána jöhet bele az alma és a liszt. Előmelegített sütőbe teszed! Akkor kész, amikor a tészta elválik a tepsi szélétől. Aztán a tetejét megkenheted csoki- vagy mogyorókrémmel, míg még meleg a süti! Ilyen egyszerű!
Ezt a receptet Székely Enikőtől kaptam...azóta is nagyon sokszor elkészítem, mert gyors, ugyanakkor nagyon finom!
Restart
5 éve
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése